Sase statii de metrou isi vor schimba temporar denumirea. Afla cu ce ocazie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 15:45

Sase statii de metrou dn Capitala vor purta intre 6 si 10 mai, nume de fotbalisti, cu ocazia finalei Europa League 2012 care se va juca la Bucuresti, conform Mediafax.

Statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare- Ion Parcalab, Obor- Gica Hagi, Piata Iancului- Llorente, Piata Muncii- Falcao, iar Dristor- Rica Raducanu, precizează Mediafax.

 

Numele Llorente şi Falcao sunt ale celor mai importanti atacanti de la echipele spaniole care vor juca finala- Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Intrarile la cele sase statii vor fi colantate cu noile denumiri, iar in statii vor fi postate anunturi cu privire la eveniment, intre 6 si 10 mai.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Finala Europa League va avea loc pe data de 9 mai, iar metroul va circula dupa un program prelungit cu doua ore, pana la ora 01:00 a zilei de 10 mai. De

asemenea pe data de 4 mai Primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu a anuntat ca elevii din Capitala vor fi liberi in data de 9 mai, ziua finalei Europa League.

Sursa: Mediafax.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.