Satul din Romania in care oamenii nu isi incuie casele si masinile si lasa pungi cu bani agatate de gard! Unde este localitatea in care nu se fura nimic

Webeditor: Daniela Iliuta Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 sep 2020, 18:20

Pare greu de crezut, dar in Romania exista o localitate in care politia nu a intervenit niciodata.

Este vorba despre satul Valea Aninului, locuit de aproximativ 300 de persoane, in care hotii sunt practic inexistenti. Respectul reciproc si increderea locuitorilor sunt atat de mari incat oamenii nu isi incuie casele si masinile.

Mai mult pungi cu bani sunt lasate la liber, agatate de gard, fara ca acestea sa dispara.

"Eibenthal este un sat de etnie ceha, nu ne furam caciula unii la altii.

Aprovizionarea cu paine se face din comuna Svinita de la aproximativ 20 de kilometri, se distribuie de trei ori pe saptamani, marti, joi si sambata.

"Oamenii pun banii în plasa, nu asteapta sa vina masina, cand vine soferul îi pune painea si omul si-o ia cand poate. Ei au gasit aceasta metoda de a pune plasele agatate pe stalpi, din cauza faptului ca masina cu paine vine cand ei nu sunt acasa.

"Nu s-au plans niciodata ca li s-a furat ceva", spune Victor Doscocil, primarul comunei de care apartine satul Valea Aninului.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?