Savas descopera adevarul despre Derin! Afla cum va reactiona barbatul si ce masuri va lua impotriva celei care s-a dovedit a fi complicea procurorului Oktay, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 aug 2018, 11:54

Pentru Derin situatia devine greu de gestionat.

Savas si Meryem se bucura din plin de momentele de liniste si savureaza fiecare clipa a dragostei lor. Din pacate, cei doi indragostiti se confrunta din nou cu problemele pricinuite de actiunile lui Oktay.

Dornica de razbunare, mama lui Oktay si Derin isi unesc fortele pentru a o distruge pe Meryem, convinse fiind ca aceasta este cauza tuturor problemelor prin care a trecut procurorul.

Pentru Derin situatia devine greu de gestionat. Ajunsa fata in fata cu Savas, aceasta nu mai poate pastra sumbrele secrete pe care le poarta in suflet de atata vreme si matruriseste. Savas este socat sa afle ce a fost in stare sa faca, de fapt, cea pe care o considera buna lui prietena, Derin.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.