Savas din serialul "Gunes", unul dintre cei mai sexy actori, care fac furori in Turcia! Iata cum arata carismaticul Berk Atan, in prezent si in ce proiecte importante este implicat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2018, 13:30
video Foto(5)

Misteriosul Berk Atan si-a inceput cariera artistica lucrand ca model.

Berk Atan s-a nascut la 26 septembrie 1991. Este student la sectia de actorie a Facultatii de Arte Frumoase a Universitătii Beykent Istanbul. Este fiul fostului fotbalist Metin Atan. Mama sa, Hulya Atan, are radacini in Bosnia.

 

 

Tanarul actor a devenit cunoscut publicului larg dupa interpretarea rolului de succes din serialul "Gunes", unde s-a remarcat prin talent si carisma aparte.

A acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de a-l interpreta pe chipesul Savas care se indragosteste de una dintre fiicele lui Gunes, eroina serialului. Se pare ca acesta a vazut in acest rol sansa vietii sale si intr-adevar a jucat impecabil.

 

"Am ramas surprins cand mi-au propus sa joc in acest serial pentru ca nu ma asteptam sa fiu remarcat asa de repede.

Este un rol care mi se potriveste perfect, ma simt ca pestele in apa deoarece cum sunt pe platoul de filmare, la fel ma comport si in  viata de zi cu zi. Aceasta propunere a fost o oportunitate uriasa pentru mine", spune Berk Atan.

Actorul face furori nu numai in randul telespectatoarelor din Turcia, ci cucereste si inimile colegelor de pe platoul de filmare, deorece in timpul filmarilor pentru serialul "Gunes" acesta s-a indragostit iremediabil de colega sa, frumoasa Nazli (Burcu Ozberk).

 

 

In urma cu doi ani, Berk Atan a fost desemnat cel mai chipes actor de catre renumita revista "Cosmopolitan Turcia", care cu ocazia celei dea 25-a aniversare, a realizat un pictorial si un interviu de senzatie cu acesta. Berk Atan a fost declarat "Chipesul lunii" si a avut o aparitie spectaculoasa.

La doar 27 de ani, Berk Atan are in palmares titlul de "Best Model of Turkey", cucerit in anul 2012.

In 2017 Berk Atan a fost cooptat in distributia serialului "Dayan yuregim" ("Rezista, inima"), unde  a interpretat cel de-al patrulea rol principal al carierei sale, Atif Sinan Sanal.

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.