Savas din serialul "Meryem", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult seamana indragitul Furkan Andic cu cea care i-a dat viata si cat de fericit este celebrul actor in mijlocul familiei sale numeroase!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 21:20
video Foto(6)

Furkan Andic adora sa petreaca tmpul liber in compania parintilor si a celor doi frati ai sai.

Furkan Andic provine dintr-o familie mare si unita, in mijlocul careia adora sa revina ori de cate ori simte nevoia sa isi incarce bateriile, dupa zilele incarcate petrecute pe platourile de filmare.

 
Putini stiu insa ca viata lui Furkan Andic, interpretul personajului Savas Sargun din serialul "Meryem", nu a fost mereu usoara. Cheia succesului, in opinia sa, a fost chiar cea care i-a dat viata- Remziye Andic, o bosnianca dedicata trup si suflet celor trei copii ai sai.
Furkan Andic are o relatie speciala atat cu parintii sai, carora le poarta un respect aparte, cat si cu cei doi frati, alaturi de care adora sa petreaca timpul liber.

"Caracterul meu a fost foarte mult influentat de mama mea. Ea isi dorea ca noi sa fim fericiti si nu insista sa facem ceea ce nu ne place. Tatal meu lucra in domeniul financiar, in strainatate, si venea rar acasa.

Dar atunci ne rasfata, eram cea mai mare slabiciune a lui. Am fost lasati sa gandim liber, sa ne urmam visurile si am invatat de mici, pe pielea noastra sa separam raul de bine. Si am crescut oameni responsabili si corecti. Cu sau fara diplome sofisticate de studii, asta este ceea ce ne defineste", a mai adaugat indragitul actor.

Nu ratati intalnirea cu indragitul actor Furkan Andic, in serialul "Meryem", de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.