Savas, la un pas de a descoperi adevarul despre planul diabolic pus la cale de Oktay si Derin! Afla ce noi elemente "surpriza" vor iesi la iveala, in aceasta seara, intr-un nou episod din "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2018, 09:38

Pe de alta parte, Beliz descopera ce anume il leaga pe iubitul ei, Oktay, de Meryem.

Intalnirea dintre Derin, Oktay si Meryem se termina prost. Oktay este impuscat de Derin, chiar cu arma acestuia, si este dus de urgenta la spital. Aflati in apropiere, Savas si Guclu sunt martorii acestui incident. In realitate, conflictul celor trei, in care procurorul corupt a devenit victima, este o treaba bine pusa la punct de acesta. Comisarul Burcu banuieste ca ceva este in neregula in acest caz si cerceteaza in secret, departe de oamenii procurorului Oktay, aceasta problema.

Yurdal Sargun planuieste sa scape de Oktay, care s-a agatat, practic, de familia controversatului om de afaceri. La indemnul procurorului, Derin reuseste sa-i faca pe Yurdal si Savas sa se urasca de moarte, totul avand legatura cu moartea logodnicei celui din urma.

Savas gaseste elementul “surpriza” din ancheta mortii logodnicei lui, iar acest fapt duce catre Oktay.

Procurorul afla si intra in panica. In plus, Beliz afla ce anume il leaga pe iubitul ei de Meryem. Frumoasa avocata afla, cu stupoare, ca Meryem il protejeaza pe Oktay, si nu invers, cum ii marturisise procurorul. 

 

Taguri: