Savas recurge la un gest necugetat! Care este acesta aflati azi, in "Gunes", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Incoltit din nou de amenintarile lui Haluk, Savas se vede nevoit sa se intoarca in spital de bunavoie, insa suferinta apasatoare il determina sa ia o decizie radicala.

Sfatuit de prietenii sai sa fuga cat mai depare de Istanbul, Savas hotaraste sa mearga, la sugestia lui Ahmet, la atelierul sau de sculptura pentru a sta o perioada acolo. Insa tanarul simte ca Haluk va fi pe urmele sale si decide sa plece in alt oras, in ciuda suferintei provocate lui Nazli.

Intre timp Ali, Nazli si Selin se intorc acasa, unde intampina reactii dure din partea lui Haluk, care se simte tradat de propriul sau fiu.

Haluk ii reproseaza acestuia ca s-a aliat cu Savas si il pedepseste in fata tuturor celorlalti membri ai familiei sale, spre surprinderea lui Gunes, care nu isi mai recunoaste sotul.

Inainte de plecarea lui Savas, Selin o sfatuieste pe Nazli sa mearga sa ii declare iubirea sa. In acelasi timp, Selin il cauta pe Ali pentru a vedea in ce stare se afla dupa incidentul cu tatal sau, insa are parte de o mare dezamagire din partea tanarului de care este indragostita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

In vreme ce Savas se pregateste sa plece departe de toti cei care ii doreau raul, Haluk descopera locul in care acesta se afla si il impiedica sa fuga. Tanarul este nevoit sa il infrunte pe Haluk, care il ameninta din nou cu internarea in ospiciu.

Simtindu-se la capatul drumului, Savas nu mai cauta o rezolvare pentru problemele sale, ci recurge la un gest extrem.

Care este acesta aflati astazi, in "Gunes", de la 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.