Savas si Guclu din serialul "Meryem", frati de cruce si in realitate! Iata ce pasiuni comune ii uneste pe cei doi buni prieteni, Furkan Andic si Kenan Acar si ce sporturi inedite practica, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2018, 17:19
video Foto(8)

Savas si Guclu din serialul "Meryem" au legat o prietenie sincera in timpul filmarilor si au decis sa ramana frati de cruce.

Savas si Guclu din productia de succes "Meryem" sunt doi actori tineri, sexy, indragiti de femei, iubiti de camera video si cu o cariera promitatoare in Turcia. Furkan Andic si Kenan Acar au legat o prietenie sincera in timpul filmarilor pentru serial, anul trecut si au decis sa ramana frati de cruce si dupa incheierea productiei.

Cei doi actori au devenit celebri datorita talentului lor desavarsit, dar si datorita faptului ca au fost indragiti de public inca de la primele lor aparitii pe micile ecrane in Turcia si apoi si in alte colturi

de lume.

Prietenia dintre Savas si Guclu, conform scenariului din serialul "Meryem" i-a determinat pe cei doi actori sa lege o sincera amicitie si in viata reala in paralel. Furkan si Kenan au constatat ulterior ca pasiuni comune, cum ar fi sporturile de apa, pe care le practica ori de cate ori au timp liber.

Putini stiu insa ca viata lui Furkan Andic, interpretul personajului Savas Sargun din serialul "Meryem", nu a fost mereu usoara. Cheia succesului, in opinia sa, a fost chiar cea care i-a dat viata- o bosnianca dedicata trup si suflet celor trei copii ai sai.

"Mama mea este o femeie speciala, extrem de iubitoare, care s-a dedicat noua, mie si celor doi frati pe care ii am.

Imi amintesc ca in copilarie punea masa de 12 ori pe zi, pentru ca aveam program diferit cu totii, constant facea curat dupa noi. Mereu am fost fascinat cand o auzeam ca nu o deranjeaza asta, ca ii face placere. Am decis sa plec sa o ajut si m-am mutat in Ucraina unde am locuit cu inca trei oameni intr-o camera de 12 metri patrati. A fost un test pentru mine, care m-a format, mi-a dat incredere in mine insumi", isi aminteste Furkan Andic. 
Acesta precizeaza ca, in ciuda greutatilor copilaria sa a fost una cu adevarat frumoasa. A fost incurajat si sustinut de parinti si asa a fost liber sa isi aleaga cariera si sa o transforme intr-una de succes. Cel mai mult in copilarie i-a lipsit tatal, acesta era nevoit sa lucreze foarte mult in strainatate si venea acasa o data sau de doua ori pe an. Caracterul meu a fost foarte mult influentat de mama mea.
Ea isi dorea ca noi sa fim fericiti si nu insista sa facem ceea ce nu ne place. Tatal meu lucra in domeniul financiar, in strainatate, si venea rar acasa. Dar atunci ne rasfata, eram cea mai mare slabiciune a lui. Am fost lasati sa gandim liber, sa ne urmam visurile si am invatat de mici, pe pielea noastra sa separam raul de bine. Si am crescut oameni responsabili si corecti.
Cu sau fara diplome sofisticate de studii, asta este ceea ce ne defineste", a marturisit indragitul Furkan Andic.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.