Savas si Guclu din serialul "Meryem", vacanta cu peripetii in Indonezia! Iata cum s-au distrat dupa incheierea filmarilor, Furkan Andic si Kenan Acar, fara iubitele lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2018, 12:31
video Foto(7)

Prietenia sincera dintre Savas si Guclu a trecut si dincolo de platourile de filmare ale serialului.

Savas si Guclu din productia de succes "Meryem" sunt doi actori tineri, sexy, indragiti de femei, iubiti de camera video si cu o cariera promitatoare in Turcia. Furkan Andic si Kenan Acar au legat o prietenie sincera in timpul filmarilor pentru serial, anul trecut si au decis sa ramana frati de cruce si dupa incheierea productiei.

Prietenia dintre Savas si Guclu, conform scenariului din serialul "Meryem" i-a determinat pe cei doi actori sa lege o sincera amicitie si in viata reala in paralel.
Furkan si Kenan au constatat ulterior ca au pasiuni comune, cum ar fi sporturile de apa, pe care le practica ori de cate ori au timp liber.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Meryem", Furkan Andic si Kenana Acar au decis ca e momentul perfect pentru o vacanta relaxanta, cat mai departe de Turcia. Cei doi actori si-au dorit o vacanta altfel, fara iubitele lor si au plecat in gasca alaturi de alti amici comuni alegand o destinatie exotica indepartata, Bali, in Indonezia.

 

 

Glory times...cankaraoglan

O postare distribuită de Furkan Andiç (@furkandic8) pe

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.