Savas trece prin clipe de cosmar! Ce anume il tulbura pe tanar aflati azi, in "Gunes", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 15:15

Dornic sa descopere cine este vinovat de moartea mamei sale, Savas continua sa faca propriile investigatii. Tanarul afla cine a provocat sinuciderea mamei sale si hotaraste sa se razbune.

Dupa ce planul sau de a fugi impreuna cu Nazli esueaza, Savas se ridica cu ultimele puteri si cauta din nou raspunsuri la intrebarile care il chinuiau inca din copilarie.


Constientizand pierderea iubitei sale, Savas intra intr-o noua stare de depresie. Ali si Selin incearca din rasputeri sa il readuca la realitate si sa il sprijine. In momentele de ratacire, Savas dezvaluie un adevar crunt despre mama lui biologica.
Intre timp, tanarul afla ca cea care a provocat sinuciderea mamei sale a fost chiar Rana, cea pe care a considerat-o in tot acest timp mama.

Cand aud cele spuse de Savas, Ali si Selin fac o serie de legaturi intre evenimente. Savas isi revine in cele din urma, dar nu recunoaste nimic din ceea ce spusese despre mama sa. Reintalnirea cu Nazli il pune in dificultate, deoarece este nevoit sa suporte reprosurile acesteia.
Tanarul ii marturiseste iubitei sale despre trecutul care il chinuie si planuiesc sa actioneze pentru a afla totul despre moartea mamei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, in viata lui Sevilay incepe sa isi faca aparitia tot mai des Levent, cel care ii fusese amant si care isi
doreste sa afle cat mai multe despre Ali. Apropierea dintre Sevilay si Levent ii ridica semne de intrebare lui Haluk, care incearca sa faca investigatii. Cei doi barbati au o prima confruntare, in urma careia Levent se decide sa vorbeasca deschis cu Ali.

Nu ratati azi, un nou episod din "Gunes", de la ora 20.00, la Kanal D.