Scandal amoros într-o secție de poliție din Argeș! După o aventură, șeful de post a demisionat, soțul înșelat a cerut divorțul și custodia copilului, iar soția infidelă a cerut ordin de protecție

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 09:21

După o aventură, șeful de post a demisionat, soțul înșelat a cerut divorțul și custodia copilului, iar soția infidelă a cerut ordin de protecție

Sursa: PixaBay

Povestea din Argeș pare să fie departe de final, având în vedere că soțul înșelat nu a trecut încă peste șocul creat de infidelitatea soției lui.

Miercuri seara, scandalul a continuat, după ce protagoniștii s-au întâlnit într-un local din Câmpulung Muscel. Soțul înșelat a dat de soție și amant împreună.

Scandal amoros într-o secție de poliție din Argeș

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20313951/1/scandal-amoros-intr-o-sectie-de-politie-din-arges.jpg

În urma unor discuții, șeful de post a sunat la 112 și l-a acuzat pe soțul înșelat de hărțuire. Poliția a venit la fața locului, iar bărbatul a primit un ordin de protecție care îl obligă să aibă contact minim cu soția sa.

În același timp, soțul a depus actele pentru divorț și a cerut custodia copilului. În continuare, povestea pare să fie foarte departe de final.

Citește și: Cine este preotul din Iași care ar fi avut ca amantă o fostă preoteasă, timp de doi ani. Decizia luată de acesta, după aflarea isprăvii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A fost clarificată și situația celor doi polițiști implicați. De pe data de 1 mai, cei doi nu mai sunt colegi de muncă. Șeful de post din Schitu Golești și-a dat demisia din funcția de conducere și a cerut să fie mutat la un alt post de poliție într-o poziție de execuție, solicitate care a fost acceptată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Argeș. Polițista infidelă și-a continuat activitatea zilnică la postul de poliție, fără să fie afectată de situația creată.

Cum a aflat bărbatul că este înșelat de soție cu șeful de post

De menționat este că o anchetă este desfășurată în urma situației în care un șef de post a fost prins în flagrant cu o subalternă. Soțul femeii, care este militar la o unitate din Brașov, a dezvăluit tot adevărul după ce i-a filmat pe cei doi prin geamul secției.

Citește și: Motivul pentru care agenta și șeful de post din Argeș, prinși în timp ce făceau amor, s-au baricadat în birou. Nici soțul înșelat nu a reușit să îi convingă să iasă

În încercarea de a-i confrunta, cei doi s-au închis în birou, iar soțul înșelat a sunat la 112 și a chemat forțele speciale.

Cei doi polițiști au fost scoși din birou doar când au ajuns colegii de la trupele speciale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?