Scandal ca la usa cortului! O femeie care s-a trezit cu mascatii in casa a inceput sa strige ca din gura de sarpe

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:35

Un scandal de zile mari a facut sotia unuia dintre suspecti cand s-a trezit cu politistii la poarta. Disperata ca micutul ei a ramas in casa, femeia a inceput sa strige cat au tinut-o plamanii la unul dintre mascati.

Spiritele s-au incins si mai tare atunci cand rudele suspectilor au vazut camerele de filmat. Tinerii dadusera lovitura intr-un magazin din Timisoara in urma cu cateva nopti, de unde au plecat cu telefoane mobile, parfumuri si produse cosmetice. Politistii i-au prins pe suspecti in trafic, la Arad. Cum au zarit masina de politie, hotii au aruncat pe geam o parte din bunurile furate.

Nici cand a fost avertizata de oamenii legii ca s-ar putea alege cu o amenda, femeia nu s-a potolit.

Din contra! Suspectii sustin ca erau urmariti de interlopii din Arad si au aruncat bunurile din masina de frica lor. Indivizii mascati erau, de fapt, politisti.

In timpul perchezitiilor, suspectii nu au recunoscut ca ar fi comis vreo ilegalitate. In schimb, politistii au gasit 12 telefoane mobile, 7 pe langa masina, unul in autoturism si alte 4 asupra lor. Totodata, au reusit recuperarea altor 6 telefoane mobile care fusesera deja vandute de tineri.

Si in apartamentele lor anchetatorii au gasit gadget-uri si parfumuri. Cei patru suspecti cu varste intre 19 si 26 de ani au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

##VIDEO83947##

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.