SCANDAL ca pe stadion in curtea bisericii! Enoriasii vor sa il alunge pe noul preot VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

In casa Domnului, ca la usa cortului! Asa a fost astazi in zori in satul Beresti.

Cum fostul preot a fost caterisit pentru ca s-a recasatorit, in locul lui a venit un altul care nu e deloc pe placul oamenilor.

 

Astazi au venit la biserica mai hotarati ca niciodata, cu gand sa il scoata din altar. In aceste imagini se vede clar cum oamenii legii, mobilizati in curtea bisericii, se lupta cot la cot cu enoriasii.

 

Pana si batranele satului au uitat de sfanta cruce, au  huiduit si au scuipat de parca l-ar fi vazut pe necuratul inaintea ochilor. 

 

Localnicii sunt disperati. Spun ca s-au atasat de vechiul preot, pentru ca mereu i-a ajutat fara sa le ceara vreun leu. Un alt motiv pentru care satenii si-au iesit din minti e usa bisericii, care a fost sparta atunci cand a venit in sat noul preot.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Acum pe usa bisericii sunt puse 3 lacate- unul al noului preot si alte doua ale satenilor. Localnicii pazesc Biserica pana Duminica ca sa nu intre noul preot.

 

Scandalul a ajuns si la urechile reprezentantilor Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, care spune clar- legea e lege, zica enoriasii ce-or zice! 

 

Scandalul cu iz bisericesc nu se va termina prea curand.

Duminica, enoriasii se vor instala din nou in fata lacasului de cult si il vor impiedica din nou pe preot sa oficieze slujba.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.