Scandal colosal! Iulia Albu o face praf pe “Zana”! "Sunt cel putin 5 lucruri pe care le face mai bine cu gura decat mine"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:39

Iulia Albu, cel mai temut fashion editor, spune lucrurilor pe nume de fiecare data cand isi prezinta rubrica de moda.

Iulia analizeaza tinutele vedetelor si le da note. Unele ii multumesc si ii cer sfaturi in ceea ce priveste vestimentatia, altele o critica si sunt deranjate ca sunt luate la puricat de ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Replica Iuliei Albu nu a intarziat sa apara! Fashion editorul sustine ca este obiectiv si ca intotdeauna i-a analizat "Zanele" tinutele din aparitiile sale publice.

“In ciuda faptului ca intr-adevar am o gura mare, exista cel putin cinci lucruri pe care “Zana” le face mai bine cu gura decat Iulia Albu. Primele doua sunt: sa manance banii statului, fiind de-a dreptul nesimtit si de notorietate salariul pe care ea il avea la TVR in perioada raposatei “Surprize, Surprize”, si desigur mancatul in general nu doar de “ciocolata”. Despre celelalte trei lucruri pe care “Zana” le face cu gura mai bine decat Iulia Albu le puteti citi in exclusivitate pe pagina mea de Facebook diseara, incepand cu orele 20.00.
Desigur, este dificil pentru “Zana”, ale carei relatii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul ca mai exista si oameni care avanseaza profesional pe baza unor studii in domeniu nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicatia logica, cum ii place “Zanei” sa spuna, este ca atata timp cat nu suntem suficient de subiectivi (in sensul de aserviti domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat ca le-ar putea impune.
Nu-mi doresc si n-am incercat niciodata o colaborare cu ea intrucat styling-ul persoanelor publice nu reprezinta, in acest moment, pentru mine un obiectiv profesional. Ii recomad totusi, intrucat este evident faptul ca nu-si poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparitiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, sa-si cumpere inca o oglinda in care sa analizeze macar timp de 5 secunde tinuta inainte de a iesi din casa”,
ne-a spus Iulia Albu.
( sursa wowbiz.ro)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.