Scandal cu iz de comedie in Giurgiu! Echipa de Dorei a demolat blocul gresit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 22:50

Dupa ce autoritatile au hotarat sa puna la pamant doua blocuri dintr-un cartier marginas, echipa de muncitori s-a apucat de demolat cladirea gresita.

Ca la ei, la nimeni! Dar daca n-ar fi, nu s-ar povesti- de cand pe meleagurile lor a poposit Dorel, posesorul de baros si exces de zel, in cartier, lumea nu isi mai gaseste linistea. Nu de alta, dar acesta ar fi daramat din greseala o alta cladire si de aici scandalul.

In locul blocurilor din aceasta zona urmeaza sa fie ridicate altele. Evident, mai noi si mai sigure.

La un moment dat si acesta ar trebui sa fie pus la pamant. Doar ca, intr-un exces de zel, sa ii spunem, muncitorii s-au apucat deja sa-l decoperteze. Desi nu prea era randul lui.

De la gluma la scandal nu-i decat un pas. In cartier, oamenii fac haz de necaz pana cand isi aduc aminte ca de curand s-au aflat si ei intr-o situatie asemanatoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In singurul bloc ramas inca in picioare spiritele se incing ca asfaltul pe canicula. Oamenii sunt foc si para ca niciuna dintre constructii nu va fi consolidata.

Primarul din Giurgiu spune ca firma care a calcat pe bec si a incurcat cladirile va suporta orice cheltuiala suplimentara. In locul imobilului buclucas va rasari in curand o adevarata oaza de verdeata ca o pata de culoare printre blocurile gri.

 

Taguri: