Scandal cu politie si imbranceli la poarta milionarului Remus Truica!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 12:35

Acolo a fost chemata si avocata Irinei, care a fost, insa, oprita sa intre in resedinta. Asa ca a chemat politia.

Vedeti in imagini masina avocatei Irinei Truica. A fost chemata de executorul judecatoresc si avocatul a decis sa cheme politia.

Unde pui ca masina executorului se vedea si-n curtea milionarului si pe camerele de supraveghere! insa,  angajatul nu si nu! Asa ca avocatul a incercat un gest extrem in clipa cand a aparut automobilul cu executorul.

In cele din urma, a aparut si Remus Truica, gata sa-si salveze angajatul si sa dea explicatii avocatului: „ Este proprietatea mea si a doamnei Truica, nu va permit accesul!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Apoi

a recunoscut ca executorul a stat in tot acest timp in casa. Cu toate acestea, Remus Truica si-a acuzat sotia ca nu-si mai asuma responsabilitatea pentru acel credit: „Chiar  i-am propus doamnei Truica sa facem asta! Sa vanda colectia de ceasuri pe care mi-a furat-o… Cam un million jumatate.

Omul de afaceri e convins ca nu se va ajunge la executarea propriu-zisa. si aduce din nou in dezbatere surprinzatoarea lui avere.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.