Scandal cu ranga! Ce a facut un tata cand autoritatile au venit sa ii ia copiii de acasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Au vrut sa-i ia copiii, dar, nu au reusit! Protectia Copilului din Timisoara a incercat, in zadar, sa ia doi prunci din familia care ii crestea in conditii inumane. Tatal lor a facut un scandal-monstru, a devenit foarte violent si i-a pus pe fuga pe oamenii legii.

Cu ranga in mana, acest om pare mai degraba un luptator in ring, nicidecum un tata responsabil. In ciuda tuturor aparentelor, el este, insa, parinte! Dar, autoritatile au de gand sa-i ia acest drept, pe motiv ca si-ar neglija copiii.

Cu chiu, cu vai, dupa multe negocieri, barbatul s-a lasat convins de autoritati sa isi arate casa in care locuiesc micutii, tocmai pentru a le convinge ca are toate conditiile necesare.



Cei doi copii ai familiei nu traiesc nici pe departe in conditii tocmai potrivite. Casa in care locuiesc este o incapere dezafectata a unui fost depozit de constructii. Mormane intregi de gunoaie zac la doar cativa metri de camera in care cei doi copii mananca. Prichindeii de numai 1 si 4 ani n-au parte de o copilarie prea fericita. Sunt mai mereu flamanzi, umbla murdari, desculti si dorm pe unde apuca.


Situatia dezastruoasa in care se afla familia este cauzata si de inconstienta celor doi parinti. Barbatul si femeia fac parte din etnii diferite si, din cauza familiilor, nu isi puteau trai linistiti povestea de iubire. Asa ca si-au luat copiii si au decis sa fuga in lume, fara sa se gandeasca ce le pot oferi acestora.

Mama copiilor este in evidentele Directiei pentru Protectie Copilului din primavara, cand i s-a oferit un loc alaturi de micuti intr-un centru de plasament.
Femeia a refuzat, atunci, ajutorul institutiei. Pentru ca nici acum nu au ajuns la o intelegere, asistentii sociali asteapta o decizie judecatoreasca.

In urma cu putin timp, tatal a fost de acord ca autoritatile sa-i ia copiii pentru a-i ingriji.
##VIDEO126652##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii