Scandal de pomina in trafic! A fost nevoie de interventia a sase echipaje pentru a calma spiritele

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:01

A intors pe linia continua si ar fi incercat chiar sa intre in masina politistilor! Circul a atins, insa punctul maxim atunci cand agentii de la Rutiera au incercat sa-l incatuseze pe sofer.

A fost nevoie de interventia a 6 echipaje pentru a calma spiritele. Camera de filmat a Stirilor Kanal D a surprins imaginile scandalului de pomina!

Grea misiune pentru acesti politisti. Doi se chinuie sa urce un sofer in masina lor, pentru a-l duce la audieri. Ceilalti fac tot posibilul sa calmeze rudele care s-au adunat in jurul masinii. Doua femei si un copil de 13 ani au inconjurat masina de politie.

Agentii fac tot posibilul sa-l calmeze pe copil si pe cele doua femei. Dupa minute bune de chin, barbatul a fost urcat in masina. In acelasi timp, politistii fac tot posibilul sa le tina pe rude departe de autoturismul lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din modul in care sunt oprite pe strada

cele doua masini intelegem ca autoturismul politistilor a incercat sa blocheze SUV-ul de culoare alba.

Politistii au observant ca autoturismul de teren a facut o manevra ilegala, asa ca au plecat in urmarirea lui. Agentii de la Rutiera spun ca soferul ar fi incercat mai multe manevre bruste, incercand sa-i intimideze. Barbatul s-a ales cu un dosar penal si trebuie sa dea explicatii si pentru comportamentul copilului sau.