Scandal de proportii in casa Puterea dragostei! Alexandra sare sa-l loveasca pe Alex Stoica! Radu incearca sa evite o altercatie! Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, vineri, 4 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iun 2021, 22:06
alexandra de la Puterea dragostei Foto(8)
Alexandra si Alex ajung la cutite!
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra explodeaza de nervi, dupa interventia lui Codrut prin video call! Tanara ii cere socoteala lui Alex Stoica pentru afirmatiile rautacioase la adresa ei!

In casa Puterea dragostei, saptamana pare sa se incheie in aceeasi atmosfera tensionata. Dupa ce in editia de joi, lucrurile au scapat de sub control intre Radu si Ayda, dupa ce tanarul a lansat o serie de jigniri aprige la adresa celei pe care pana nu demult o admira si chiar isi dorea sa o cunoasca mai bine. Mai mult decat atat, pentru a nu se ajunge la o altercatie intre cei doi, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii l-a dat afara din platou pe Radu pentru a se calma in culise.

Alexandra si Alex Stoica, scandal de proportii! Radu sare sa ii calmeze!

In editia de vineri, a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera va deveni din ce in ce mai tensionata in casa iubirii. Seria certurilor va fi deschisa de un schimb de replici acide purtat intre Maria si Alexandra, eternele rivale de la Puterea dragostei.

Se pare ca i-a venit randul Mariei sa o puna la punct pe Alexandra si a prins momentul perfect.

Tanara decide sa-l contacteze prin video call pe Codrut, care lipseste temporar din emisiune, pentru a-l informa ca fosta lui iubita, Alexandra, se distreaza cu noul concurent, Marius si cu Radu. Maria i-a dezvaluit cu lux de amanunte lui Codrut tot ceea ce a facut Alexandra, care a fost tinuta in brate de cei doi baieti si parea ca se simte foarte bine in preajma lor.

Maria: Sa-i pun poza lui Codrut in mana! Dar inainte de asta sa te ia Marius in brate! 

Alexandra: Inainte de asta m-au luat doi baieti in brate, nu doar unul!

Radu: Ai luat-o in brate sau pe sus?

Marius: Si in brate si pe sus!

Maria: Pana acum a tinut-o in brate Marius!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: Vezi cum faci sa o crezi pe ea, da? Ce spune ea este adevarat!

Maria: Cum sa nu ma creada? Ca sunt imagini!

Interventia lui Codrut a aprins scanteia razboiului in casa Puterea dragostei, unde Alexandra va fi furibunda. La un moment dat aceasta va reactiona dur la adresa lui Alex, care pare sa ii ia apararea lui Codrut.

Concurenta cedeaza nervos si ii va cere socotela lui Alex, ajungand la un pas de a-l lovi. 

"Stai jos, că te pun jos, nu te juca!", ii spune Alexandra.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 3 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Concurentul scos din emisiune: "Ieși afară!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 3 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, explozie de nervi: "Mai lăsați-mă în..." Lovește cu putere o ușă!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.