Scandal de proporții în rândul maneliștilor: Bogdan de la Ploiești și Florin Salam și-au aruncat vorbe grele la o nuntă la care au fost invitați să cânte

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 01 iul 2024, 18:51

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam și-au aruncat vorbe grele la o nuntă la care au fost invitați să cânte

Un scandal de proporții a izbucnit în lumea manelelor între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam, după ce aceștia și-au aruncat vorbe dure în timpul unui eveniment.

Un conflict uriaș s-a iscat între doi dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. Cei doi au fost prezenți la un eveniment unde tensiunile au atins cote maxime, culminând cu schimburi de replici acide și un videoclip care arată momentul controversat de la nuntă.

Cum a început scandalul de la nuntă

Bogdan de la Ploiești a fost primul care a urcat pe scenă la evenimentul respectiv, însă prestația sa nu a fost pe placul lui Florin Salam, supranumit „Regele Manelelor”.

Potrivit lui Bogdan, acesta a respectat toate dedicațiile cerute, cu excepția uneia, moment în care tensiunea a escaladat.

Într-un videoclip publicat ulterior, Bogdan a explicat detaliat ce s-a întâmplat, subliniind că, deși îl respectă pe Florin Salam, nu consideră că el sau generația sa ar trebui să fie „călcați în picioare”.

„Florin Salam este regele României, pe bune. Noi toți, toată generația mea, am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare”,

a declarat Bogdan într-un videoclip postat pe platforma TikTok.

În timpul evenimentului, Florin Salam a făcut semne ca Bogdan să părăsească scena. Conform declarațiilor lui Bogdan de la Ploiești, acesta și-a anunțat ultima piesă înainte de a-l introduce pe Florin Salam, contrazicând astfel zvonurile că ar fi fost dat afară de la eveniment.

„Am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit, cu toate că a încercat să mă înjosească.

Pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat niciodată să fac vreo contră cu el”, a adăugat Bogdan. El și-a rugat fanii să nu lase comentarii răutăcioase, subliniind că succesul său și al formației sale a venit prin multă muncă și dedicare.

Citește și: Moment dramatic la prima probă a examenului de Bacalaureat. O elevă a fost eliminată după ce i-a sunat telefonul fix în momentul în care preda lucrarea profesorilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cauza producerii accidentului tragic de pe „Drumul Morții” în care trei adulți și doi copii și-au pierdut viața. Tragedia a avut loc în apropierea localității Cumpărătura, județul Suceava

Florin Salam: „Ce-au avut ei, a fost pe la mine”

Florin Salam nu a rămas tăcut și a făcut declarații dure la adresa lui Bogdan de la Ploiești.

În mediul online, Salam l-a descris pe Bogdan ca fiind „nesimțit” și „un artist care nu are nicio valoare”. Acesta a relatat că i-a fost rușine de lăutarii lui Bogdan și a criticat comportamentul acestuia din timpul evenimentului.

„Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge servețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele pe România.

Ce-au avut ei, a fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi”, a spus Florin Salam la microfon după plecarea lui Bogdan de la Ploiești de la eveniment, cel mai probabil făcând referire la iubita lui, Cristina Pucean.

Florin Salam a continuat să-l desființeze pe Bogdan, afirmând că acesta este adesea supus unor tratamente umilitoare la evenimente.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă”, a mai spus Florin Salam în cadrul unei transmisiuni live pe TikTok.

Scandalul dintre cei doi maneliști a captat atenția fanilor și a presei, fiecare parte prezentându-și propria versiune a evenimentelor.

Puteți urmări totul în materialul video de mai jos: