Scandal de proporții între Alexandra și Ronaldo. Aflați ce se va întampla miercuri, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 aug 2021, 19:00

Ronaldo face noi dezvaluiri despre Alexandra! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei!

Saptamana continua in aceeasi atmosfera in casa Puterea dragostei, unde se vor aprinde din nou spiritele de la mici si vechi neintelegeri intre unii concurenti.

Citeste si: Despărțire surpriză la Puterea Dragostei! Andrada și Cazi și-au spus adio! Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

Ronaldo face dezvaluiri-bomba despre Alexandra

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, seria certurilor este deschisa de Alexandra si Ronaldo. 

Cei doi concurenți au ajuns la cutite si isi adreseaza jigniri grave. Alexandra rabufneste si are de gand sa îl puna la punct pe Ronaldo.

Mâine, 4 august, lucrurile se vor complica din nou in casa dragostei, pentru ca se vor declansa noi discutii aprige si chiar conflicte neasteptate.

Citeste si: Scandal de proporții între concurenții de la Puterea dragostei. Aflați ce reacții se vor stârni în casa iubirii, marți, 3 august, de la 11:00 și 17:00

Telespectatorii emisiunii vor avea parte de o ediție incendiară, presărată cu multe momente tensionate, din cauză că scandalurile dintre concurenți evoluează pe zi ce trece.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tensiunile ating din nou apogeul în casa iubirii, iar seria conflictelor dintre Alexandra şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în ediţia de mâine, concurenta se simte folosită și înșelată.

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Disputele dintre concurenți sunt din ce in ce mai aprige. 

Având în vedere scadalurile din fiecare zi, concurenții de la Puterea dragostei au uitat complet care este motivul pentru care au venit în emisiune, acela de aș găsi fiecare jumătatea.

Emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce telespectatorilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictel dintre concurenți.

Citeste si: Alexandra si Marinescu lanseaza intrigi aprige! Cuplul format din Aya si Andrei, in pericol de destramare? Aflati ce se va intampla luni, 2 august, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.