Scandal de proportii intre Mia si vecina Gabriela: "Fata, eu nu te barfeam, eu radeam de tine!" Concurenta sare la gatul celei care le ghiceste tinerilor in cafea

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Mia arunca sageti cu venin spre vecina Gabriela si spune despre ea ca nu este deloc frumoasa si mai ales umbla cu bijuterii din tinichea.

Mia isi arata din nou latura salbatica si ii arunca sageti veninoase vecinei Gabriela. Aceasta o intreaba frumos de ce isi permite sa vorbeasca in lipsa ei si mai ales atat de urat la adresa ei cand nu i-a facut niciodata nimic.

Atat i-a fost mult Miei ca a si ripostat spunand ca nici macar nu o barfeste, ci mai rau, radea de ea. Vecina a incercat sa poarte o discutie amicala cu tanara, insa nu s-a putut caci Mia s-a dezlantuit si pana nu a intervenit Gabi intre ele, nu s-a potolit! Iata intreg dialogul dintre cele doua

aici!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.