Scandal de proporții la ziua lui Ilie Năstase! Ioana Năstase, scoasă din minți la conferința de presă: "Acel domn, cum a apărut și spune că este fiul tău?"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 apr 2023, 00:20

Ce s-a intamplat la conferinta de presa organizata de Ilie Nastase

Ilie Nastase a organizat o conferinta de presa cu ocazia implinirii a 76 de ani, insa ce a urmat este de domeniul filmului.

La 76 de ani, proaspăt împliniți, Ilie Năstase a dezvăluit că una din marile lui dorințe este să sprijine dezvoltarea sportului romanesc. Mai mult, fostul mare tenismen de renume mondial se simte mai bine că niciodată având în plan și lansarea unui film aubiografic ce vă apărea anul viitor la TIFF.  Cât despre cum petrece de ziua lui, Nasty a declarat că cel mai mult își dorește să plece într-o vacanta cu familia:" Cele mai multe zile de naștere mi le-am petrecut în avion.

E greu să spun care din ele a fost una deosebita. Când jucam cam 11 luni din 12, nu ne mai gândeam noi la ziua de naștere. Noi eram concetrati pe tenis să facem performanta. Tiriac mă mai trezea așa și îmi spunea că e ziua mea. Eu uitam. Acum îmi doresc să fiu cu familie să merg într-o vacanta, să mă bucur, să mă bucur de sănătate și cam atât,a dezvaluit Ilie Nastase pentru canalul de youtube wownews.

Ilie Nastase a implinit 76 de ani. Ioana Nastase, scandal monstru la conferinta de presa

Întrebat despre ce se întâmplă la ora actuala în sportul romanesc, Ilie Năstase a vorbit cu un ton plin de amărăciune despre acest subiect:" Daca toți foști prim miniștrii au spus că sportul nu este o prioritate, este o mare greșeală. O să investim de o suta de ori mai mult în sănătate.

O să ne coste mulți mai mult bani. Nu avem nici tradiție. Performantele sportivilor era un miracol pentru noi în condițiile pe care le aveam. La noi se dau la minister niste bani și fiecare federație nu primește corect. Nu exista fair-play în împărțirea corecta a banilor." 

Nasty a mai subiniat faptul că banii proveniți din pariurile sportive ar trebui redirectionati că taxe spre sport, așa cum se face în tarile civilizate: "O să merg în Parlamentul României și o să spun că acești bani care se căștiga din pariuri, ar trebui redirectionati că

taxe spre sport. Asta vreau eu să fac în acest moment, a dezvăluit Ilie Năstase chiar de ziua lui de naștere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ioana Nastase: "Acel domn, cum a apărut și spune că este fiul tău? Îl cheamă cumva Năstase?"

Toate bune si frumoase, insa sotia fostului mare tenismen a intrerupt conferinta de presa la un moment dat dupa ce un anume domn Cezar s-ar fi prezentat ca fiind un fiu nerecunoscut al lui Ilie

Nastase: "Asta și vreau, să filmeze presa! Nu mă dă afară nimeni! Spun ce vreau eu! Vreau să filmeze presa și să vină acele două persoane care au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. 

Nu vreau să dau.. acest domn Cezar(...) a apărut peste noapte. Sunt cele două persoane care mai devreme erau aici. De unde au apărut în viața ta?! Acel domn, cum a apărut și spune că este fiul tău? Îl cheamă cumva Năstase, el se dă drept fiul tău.

Îl cheamă cumva Năstase, că dacă îl cheamă Năstase atunci eu mă retrag!” i-a spus Ioana lui Ilie Năstase.