Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei": "Vă dau banii înapoi!" Ce s-a întâmplat?

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 17:35

Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei". Un comentariu pe care Philip l-a făcut a reușit să încingă spiritele în casă. Ce s-a întâmplat?

Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei". Au petrecut pe iaht, s-au distrat de minune, dar acum au ajuns să se certe la cuțite. Ce s-a întâmplat între Ramona și Philip în emisiune?

Citeste si: Petrecere de zile mari la "Puterea dragostei" de ziua Ramonei! Concurenta a inceput sa planga cand a vazut ce surpriza i-a facut staff-ul

Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei": "Vă dau banii înapoi!" Ce s-a întâmplat?

De ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei", o parte dintre concurenți s-au gândit să îi facă o surpriză, motiv pentru care au organizat o petrecere pe iaht. Astfel, Philip, Berna, Ramona, Bianca, Livian și Ella s-au distrat împreună, dar după ce au revenit în emisiune, spritele s-au încins.

Între Ramona și Berna a izbucnit un conflict, iar pentru că Berna a ieșit din emisiune, Philip a continuat discuția în contradictoriu cu Ramona.

Acesta a fost momentul în care concurentul de la "Puterea Dragostei" a făcut o remarcă mai puțin inspirată, referindu-se la ziua de naștere a Ramonei. 

Philip: Eu am venit cu ideea să îți fac ziua, să îți fac acolo. Pe bune. Sunt niște chestii care...în fine. Tu nu le știi, dar e urât. Eu cu Berna m-am gândit. Ar trebui să ții cont.

Pentru o chestie d-asta mică tu gata, pa. 

Ramona: Îmi spui tu mie că mi-ai pregătit surpriza? Păi stai fratele meu că îți dau banii. Îți promit eu că îți dau banii. Pe mine nu mă face o surpriză.

Philip: Ți-am zis că am venit cu ideea să îți organizăm ceva frumos și tu faci o chestie d-asta și vorbești așa.

De ce? 

Ramona: Dar iubita ta cum a vorbit cu mine?

Citeste si: Ramona: "Unii oameni m-au dezamăgit!" Mesajul trist postat de concurenta de la "Puterea Dragostei"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramona, cuplu bomba cu un alt concurent, dupa ce s-a apropiat de Gabriel! Despre cine este vorba

Dupa ce s-a apropiat de Gabriel, Ramona ar putea sa devina partenera unui alt concurent de la" Puterea dragostei"!

S-a intamplat dupa ce Gabriel se apropiase de Ramona si multa lume credea ca vor face un cuplu.

De altfel, Gabriel a fost acuzat de concurenti ca nu ar fi fost interesat, pe bune, de Ramona, ci doar ca ar fi incercat sa ii provoace gelozie Daianei.

Daiana si Gabriel au format un cuplu controversat la" Puterea dragostei", relatia lor fiind presarata cu multe scandaluri si despartiri.

Citește continuarea aici. 

Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei". Ligi a intervenit:" Mi se pare de prost gust"

Ligi nu s-a putut abține în momentul în care Philip i-a reproșat Ramonei că i-a organizat ziua de naștere. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a considerat că gestul lui Philip a fost unul cât se poate de urât.

Marius: Ligi, vezi, erai supărată că nu ai fost la petrecere. Acum trebuia să scoți banii.

Ligi: În primul rând, eu când fac ceva, fac din inimă și doi la mână și cel mai important, niciodată nu aș fi reproșat o chestie de genul. Mi se pare de prost gust și dacă faceți ceva pentru cineva, niciodată să nu reproșezi.  

Scandal după ziua Ramonei de la "Puterea Dragostei".  Cu toate că s-au distrat împreună cu câteva zile în urmă, acum, Ramona, Philip și Berna au ajuns să se certe și să își facă reproșuri.

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”