Scandal fara precedent in lumea politica! Fratele presedintelui, acuzat ca a luat MITA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Un scandal fara precedent, iscat in lumea politica, pare sa aiba ramificatii tot mai adanci!

Au aparut imagini cu o discutie intre Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, si Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial. Este o discutie despre eliberarea din inchisoare a lui Bercea, dar si despre anumite sume mari de bani. Mircea Basescu a reactionat imediat.

Inregistrarile dintre fratele presedintelui si fiul lui Bercea Mondial se invart in jurul eliberarii interlopului si sute de mii de euro care par sa fi plecat din buzunarele familiei lui Bercea catre un anume Marian Capatana.

In aceasta dimineata, Mircea Basescu a facut cateva clarificari:

"Este o mare eroare sau, sa-i spun rautate, sa amesteci presedintele tarii intr-o asemenea problema. Este afirmatia lor, este interpretarea lor, pentru ca presedintele STIE, cum sa nu stie despre asemenea caz, stia toata tara?!".

Fratele presedintelui sustine ca inregistrarile au fost scoase din context, iar adevarul este cu totul altul decat ceea ce se aude de fapt in discutii: "Este vorba despre banii cu care venise Marian Capatana ca sa ii dea inapoi din imprumutul pe care il luase, eu la asta ma refer… si care erau
acolo, era acolo, in biroul alaturat".

Asadar, nu sunt mita, ci imprumut! Cel putin asa sustine Mircea Basescu. Inregistrarile par sa fi fost facute in urma cu un an sau doi, insa abia de curand au fost depuse la dosar, drept probe pentru eliberarea lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial.

Fara succes, insa! Tanarul cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu ramane in continuare in arest, la fel ca socrul sau, condamnat la 8 ani si 9 luni de inchisoare pentru injunghierea unui nepot.
Pe langa cei doi, in arest ramane si Florin Anghel, fiul lui Bercea, care are de ispasit o pedeapsa de 5 ani si 3 luni pentru tentativa si copmplicitate la omor.

Dupa toate aceste dezvaluiri, premierul Romaniei, Victor Ponta, i-a cerut demisia presedintelui.
##VIDEO115093##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.