Scandal imens in Valcea, dupa ce o viitura cumplita a luat pe sus masinile dintr-o parcare si le-a aruncat sub un pod. Pe cine acuza pagubitii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Oamenii acuza autoritatile ca nu le dau niciun ajutor, ba isi mai bat si joc de ei.

Blestemul acestor oameni a venit adus de ape: ...au ramas fara masini dupa ce viitura a lasat goala parcarea unei firme. Pentru necazul lor, de vina ar fi- spun ei- autoritatile. Nu doar ca nu i-au anuntat, dar i-au lasat de izbeliste!

Frati intru suferinta, localnicii n-au stat cu mainile in san: ... au facut rost de chingi si au chemat de-acasa un vecin cu utilaj.

Din fericire, localnicii au apucat sa fuga din calea apelor, dar la 24 de ore de la prapad spun ca nu si-au revenit din soc: toti se-ntreaba mirati cum de e posibil ca un fir de apa sa se transforme in mai putin de-o ora intr-un rau involburat.

Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale si 16 motopompe ca sa scoata apa din case. De gradini si de fantani s-a ales insa praful.


Oamenii spun ca nu vor inchide un ochi la noapte. Se tem ca nu cumva apa sa vina iar peste ei. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.