Scandal in direct intre Marinescu si Alexandra dupa ce au castigat sezonul 3 Puterea dragostei: "Adevarul o sa iasa la iveala..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 sep 2021, 10:29
Marinescu si Alexandra, reprosuri dure in direct
Sursa: Captură YouTube

Marinescu si Alexandra sunt cei doi castigatori "Puterea dragostei", sezonul 3, insa imediat dupa Marea Finala a inceput razboiul intre ei.

"Puterea dragostei", sezonul 3 si-a desemnat aseara castigatorii trofeului si a premiului in valoare de 10 000 de euro. Insa, se pare ca imediat dupa Marea Finala, au inceput si certurile intre concurenti, respectiv intre cei doi castigatori. Invitati in platoul emisiunii online Stafeta Mixta, Marinescu si Alexandra au inceput sa isi reproseze tot felul de lucruri care au ramasn neincheiate din timpul reality-show-ului.

Citeste si: ANUNTUL facut de Maria si Marinescu despre relatia lor in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3

Puterea dragostei, sezonul 3. Marinescu si Alexandra, castigatorii reality-show-ului, cearta monstru in direct

Astfel, Marinescu este de parere ca Maria ar fi trebuit sa fie langa el si nu Alexandra, iar aceasta a declarat ca el nu si merita titlul de castigator avand in vedere ca este fals si ca tot ce a vrut a fost sa puna mana pe premiu, relatia cu Maria fiind una de fatada.

„Adevărul o să iasă la iveală în curând. Îi cunosc fiecare minciună. Uitati-vă puțin la diferență față de cum a intrat în casă. Eu am petrecut timp afară și cu el, în Dominicană. Nu am cum să stau lângă niște persoane pe care eu nu le consider reale. Când sunt în preajma lui, eu am o stare proastă. Înainte de filmare nici nu a spus bună”,  a dezvăluit Alexandra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Rasturnare incredibila de situatia in FINALA "Puterea dragostei". Cine sunt castigatorii "Puterea dragostei", sezonul 3

Puterea dragostei, sezon 3. Alexandra, reprosuri dure la adresa lui Marinescu

„Trebuia să renunți (n.

red. să vină în Republica Dominicană), să o lași pe Maria să vină cu mine. Scoate-mă de la follow, Alexandra! Nu a fost cu direcție să nu o salut pe Alexandra. Am intrat detașat, frumos, am căutat cu privirea anumite persoane dacă aș vorbi cu ei, când am văzut că se uită pe sus și s-au făcut că nu mă văd... În acele momente, eu fac un pas în spate. 
Acela a fost motivul pentru care nu am salutat.”

„Consider că e o persoană care a luptat cu armele ei, care a suferit. Consider că are și ea un suflet și este un om înainte de toate. E persoana care merita să câștige. M-aș fi bucurat ca iubita mea, Maria, să câștige. Sunt sincer și vreau să spun lucrurile pe față”, a adăugat Marinescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

„Mi-aș fi dorit să câștige Codruț, dar consider că, pe lângă teatrul pe care l-a făcut, el merita.