Scandal in noul vestiar al participantilor! Alexandra si Dana l-au acuzat pe Edwardo ca este dezordonat si acesta a cedat nervos, avand reactii uluitoare fata de colegele sale! Iata cum a degenerat conflictul acestora si ce urmari a avut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

Dana si Alexandra au iscat un adevarat razboi impotriva lui Edwardo, declansand un schimb dur de replici jignitoare.

Dezordinea din noul vestiar a pus pe jar participantii, care au inceput sa se acuze reciproc. Cea care a declansat scandalul a fost mama lui Edwardo, care le-a acuzat pe Dana si Alexandra ca au facut dezordine si nu se preocupa pentru noul lor spatiu.

"Fratilor, ce este deranjul asta aici? De ce nu sunteti organizati! Lipsa de bun simt! Nu sunt ale tale, dar le arunci asa cu picioarele! Strangeti si voi!", a spus Daniela.

Nici fetele nu s-au lasat mai prejos si au ripostat, acuzandu-l pe Edwardo ca a facut dezordine in vestiar. Simtindu-se jignit, tanarul a reactionat agresiv si a aruncat hainele pe jos, spre surprinderea mamei sale, care a incercat sa il calmeze.

Cearta acestora a continuat cu replici dure, iar Edwardo a fost la un pas sa o agreseze fizic pe Alexandra, care nu a incetat sa il provoace.

"Edwardo, n-ai bun simt! Cu ce drept tipi la noi?
Iata cum a reactionat Edwardo cand s-a simtit acuzat si ce intorsatura a luat conflictul:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: