Scandal in platou intre doua concurente de la "Te vreau langa mine"! Barbatul care le-a parasit pe amandoua a intrat in direct prin telefon: "Nu intelegi ca pentru mine a fost doar o aventura?" / "O sa-l ierti, te-ai inrosit toata!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 apr 2017, 17:30

Maria si Bianca, doua dintre concurentele de la "Te vreau langa mine" au fost prietene, dar relatia lor s-a incheiat in momentul in care ambele au avut o relatie cu acelasi baiat.

Andrei, fostul iubit al Mariei, cel care a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei, Bianca, a intrat in direct in emisiune, prin telefon, pentru a vorbi cu Maria, pentru ca vrea sa se impace cu ea, insa nu ii raspunde la telefon.

 

Gabriela Cristea l-a intrebat ce reprezinta cele doua fete pentru el iar Andrei i-a spus ca Maria este fosta lui prietena iar Biaca a fost...

o greseala. "Vreau sa iau legatura cu Maria. Vreau sa ma impac cu ea, vreau s-o recuceresc", a spus acesta.

 

In momentul in care Maria i-a spus Biancai ca e invidioasa deoarece Andrei o vrea pe ea inapoi, aceasta a izbucnit: "Nu intelegi ca pentru mine acest baiat a fost o aventura, nimic mai mult? Nu e pentru mine! Cred ca o sa-l ierti, te-ai inrosit toata imediat cand l-ai auzit pe Andrei!"

 

Crezi ca Maria il va ierta? Iata ce a avut de spus in continuare:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.