Scandal infernal! Nicolae Guta i-a dat afara din casa pe Narcisa si pe Alberto! Motivul halucinant pentru care cei doi au fost nevoiti sa plece din locuinta din Bucuresti

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Narcisa Guta, femeia care i-a daruit un copil lui Nicolae Guta, trece prin momente cumplite, intrucat a fost nevoita sa plece din apartamentul in care statea in Bucuresti.

In cadrul emisiunii WOWbiz, aceasta a vorbit in exclusivitate despre teroarea in care traieste de mai bine de o luna de zile, de cand Guta o obliga sa plece din apartament.

"Sunt intr-o situatie foarte grea si sunt nevoita sa plec. Nu se mai poate asa, nu mai am incotro. Sunt nevoita sa plec. M-a obligat sa plec omul cu care sunt de atatia ani. Da, Nicolae Guta m-a obligat sa plec.

Ma duc la Focsani, orasul de unde sunt eu, unde avem casa, dar nu e terminata.", a povestit Narcisa de fata cu copilul ei.

Adevarul este, insa, altul, intrucat atunci cand Alberto a plecat din camera, Narcisa a dezvaluit ca este fortata de Nicolae Guta sa plece din oras.

"Exista anumita persoana in viata lui si din acest motiv ne obliga sa plecam. Nu vreau sa-i pronunt numele.
A venit aici, de foarte mult timp ne streseaza sa plecam. Il voi transfera in provincie, la Focsani. Imi pare rau ca scot copilul de la scoala. El este un copil bun si talentat, dar nu mai putem sa stam aici. Nu mai conteaza ca plecam, dar e important sa fim bine. Acum sunt in depresie.


Adevarul este ca sunt fortata de Guta. Daca nu plec, ma omoara.
A spus asta si n-am vrut sa zic de fata cu copilul. Cred ca i-a propus sa-i dea casa ei si de aceea ma da afara. E capabil de orice, mi-e frica de el dupa cum s-a comportat cu mine. Nu a vrut sa inapoieze suma de bani pe care i-am dat-o, pentru ca el mi-a cumparat o vila, pe care o avem impreuna in acte. A zis ca ne da apartamentul asta, pentru ca eu sa renunt la jumatatea aceea de casa, iar acum se poarta foarte urat.",
a mai spus Narcisa.

Din cauza stresului, aceasta s-a simtit foarte rau, iar sora ei a venit sa-i fie alaturi: "Am palpitatii mari. Adu-mi un pahar cu apa. Am chemat-o sa stea cu mine, sa ma ajute, pentru ca nu se mai poate.", i-a spus Naricsa Guta surorii sale, care a marturisit, de asemenea, ca Nicolae Guta o terorizeaza.

Cu inima stransa de faptul ca fiul ei nu va mai avea ocazia sa studieze in Bucuresti, Narcisa a marturisit ca si-a facut bagajele si va pleca la Focsani, ca sa aiba liniste: "Acum o ora a venit
aici, ma injura in toate felurile, n-am cuvinte. Copilul meu a vrut sa-si ia viata in baie. Mie imi vine sa ma omor. Nu mai pot. Plec de frica, nu de placere. Nu stii in ce situatie suntem. Eu, ca eu, dar nu se poate sa jignesti un copil in asemenea hal. E cumplit. Am vrut ca Alberto sa invete aici, ca sa ajunga si el cineva, dar el nu mai vrea sa plateasca meditatii pentru copil, nu mai vrea sa plateasca.
Vreau sa auda toata tara, sa stie adevarul. Ce are copilul asta ca sa-l jigneasca asa? De o luna sunt in teroare. Jignirile le am de un an de zile, insa de la Revelion zi de zi cearta. Stau cu plasa de medicamente. Eu nu-i spun absolut nimic, ca eu merit, ca l-am ales, dar un copil ce vina are? Ce stie Alberto, care nu cunoaste viata, nu stie nimic. Din cauza stresului, mi-a zis ca se omoara. E foarte urat.", a mai precizat ea.

Discutiile tensionate dintre Nicolae Guta si Narcisa au atins apogeul atunci cand aceasta i-a cerut sa plateasca masina care-i transporta lucrurile. Daca aceasta l-a sunat si i-a cerut bani, Guta s-a enervat si a inceput sa vorbeasca vulgat, reprosandu-i ca a luat un televizor din casa. Mai mult de atat, pentru a linisti situatia, Alberto, fiul acesteia, s-a oferit sa-si amaneteze telefonul.

"Hai la un amanet. Imi amanetez telefonul si gata", a spus Alberto, in timp ce Guta a luat foc: "Nu ma intereseaza. Crezi ca pe mine ma intereseaza de tine sau de copil? Du-te la puscarie, ca acolo ti-e locul. Stai ca nu-ti mai raspund la telefon deloc. Tu crezi ca comanzi pe buzunarul meu? Asa se pleaca, in puterea noptii, cu copil dupa tine?", a spus manelistul inchizandu-i in nas telefonul.

"Ti-ai batut joc de mine si de munca mea. Nu te mai suport. Du-te la puscarie.", i-a spus Nicolae Guta dupa a refuzat sa-i dea bani pentru a pleca la Focsani.

Tocmai de aceea, femeia a decis sa se intoarca acasa, pentru ca nu avea bani cu care sa plateasca transportul firmei care o ajuta sa-si mute lucrurile: "Suntem terminati. Nu mai stiu ce sa fac. Nu stiu ce va fi. O sa dorm pe o saltea deocamdata. Asta-i viata.", a spus Narcisa, in timp ce fiul ei adormise deja pe o saltea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.







 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.