Scandal între Adrian Mititelu și Mihai Rotaru! Ce schimb de replici au avut patronii celor două echipe de fotbal din Craiova

Autor: Andrei Ionescu

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru

Sursa: colaj befunky.com

Patronii celor două echipe de fotbal din Craiova au avut un schimb dur de replici. Rotaru a răspuns unor acuzații ale lui Mititelu.

Proaspăt eliberat condiționat din închisoare, Adrian Mititelu a spus că Mihai Rotaru, cu CSU Craiova, i-a "furat" suporterii și sponsorii.

„Trebuie să avem răbdare. Ce am fost noi acum 30 de ani nu mai contează. Nimeni nu te întreabă cine ai fost. În fotbal, dacă nu ai răbdare, pierzi.

Cei de la CSU, în lipsa noastră, ştiţi că atunci când nu-i pisica acasă, şoarecii joacă pe masă.

Ne-au furat suporterii, ne-au furat sponsorii, mai mult de jumătate din sponsorii pe care îi avem sunt la ei. Avem foarte multe lucruri de recuperat”, a declarat Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948.

„Nu comentez de obicei declarațiile celorlalți investitori, dar aici chiar am verificat. Noi nu avem sponsori, avem parteneri ai brandului Universitatea Craiova. Am făcut o verificare. Anul trecut, am avut 22 de parteneri.

În sezonul acesta, avem 24.

Dintre toți, un singur partener local a fost înainte și la domnul Mititelu. A venit alături de noi în 2018, după ce domnul Mititelu înființase o echipă în Liga 4.

Cu suporterii să nu comentăm, că nici de glumă nu e bună. (n.r. – râde) Așa o să vină și domnul Gigi Becali să zică că CSA Steaua i-a furat suporterii, sau CS Rapid din Liga 4 o să zică că Angelescu i-a furat suporterii.

O să vină Dinamo din Liga 2 și o să spune că Badea i-a furat suporterii… sau invers”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf riscă să fie dat afară de la Craiova. Câți bani ar urma să primească dacă va fi demis

Adrian Mititelu, eliberat condiționat din închisoare

Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost eliberat condiționat din închisoare luna aceasta, după ce a ispășit 20 de luni de condamnare dintr-o pedeapsă de 3 ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vă mulțumesc mult pentru prezență. Cum să fie? Ca și pentru ceilalți deținuți.

Au fost 20 de luni, nu ușoare.

Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.

Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat", a spus Adrian Mititelu după eliberarea condiționată.

Citeste si: Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf