SCANDAL intre iubitele lui Nicolae Guta! Narcisa a intrat in casa peste Beyonce de Romania

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Scandal ca-n codru intre iubitele lui Nicolae Guta! Azi-noapte, partenera lui oficiala, Narcisa, a dat navala in casa actualei sale iubite, supranumita Beyonce de Romania.

Si n-a venit singura, ci insotita de doi barbati care sa bage spaima in ea, spun martorii. Totul s-a terminat la politie, unde tanara agresata a depus plangere.

Aseara, in cartierul linistit al Madalinei Dumitru, cunoscuta si sub numele de Beyonce de Romania, toata suflarea fierbe. Nu cu mult timp inainte, 2 masini parcasera in dreptul blocului ei. Doi barbati insotiti de o femeie au spart geamul tinerei, au descuiat usa si au patruns in casa.



Din spusele martorilor, se pare ca Beyonce de Romania, cu care Nicolae Guta are si un copil, s-a speriat atat de tare de cei care au dat navala in casa ei, incat a vrut sa fuga pe geam.

Femeia care ii insotea pe barbati pare sa fie nimeni alta decat Narcisa Guta, iubita oficiala a cantaretului. Nu de putine ori, prin presa, aceasta s-a dovedit a fi foarte agresiva fata de tanara care i-a intrat in gratii lui Guta si l-a facut, de curand, tatic! Insa, pana azi-noapte, totul se rezuma la nivel de vorbe.


Aproape de miezul noptii, Beyonce de Romania a urcat in masina politiei si a plecat la sectie, pentru a depune plangere. Desi nu parea sa aiba leziuni vizibile, tanara era foarte speriata.
##VIDEO125322##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii