Scandal între Mocanu și Jador chiar de ziua lui Iancu! Ce l-a enervat cumplit pe Mocanu: "Ăsta nu știe să glumească". S-a răzbunat teribil pe Jador!

Autor: A.I.
Actualizat: 04 nov 2019, 19:00

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare frumoasă, cu ocazia zilei lui Iancu, a degenerat într-un scandal între Mocanu și Jador.

Totul s-a stârnit după ce fetele au venit cu tortul. Mocanu a scăpat, din greșeală, tortul pe Iancu, iar acest lucru i-a dat ideea lui Jador să arunce cu tort în prietenul lui, Mocanu.

Și nu a aruncat oricum, ci l-a umplut pe Mocanu de tort pe față și haine, ceea ce l-a enervat foarte tare pe acesta. Mocanu s-a răzbunat teribil pe prietenul lui, umplându-i valiza de tort.

Scandal între Mocanu și Jador chiar de ziua lui Iancu!

După ce l-a murdărit de tort pe Mocanu, Jador a fugit și nu a mai fost prins. Mocanu a găsit însă soluția pentru a-i crea și el lui Jador un prejudiciu. 

"Îi pun în valiză direct. Nu știe ăsta de glumă, nu știe să facă glume. Știe el ce-s alea glume bune, știe când să le facă, nu știe", le-a spus Mocanu iubitei sale, Andra și Deei.

Zis și făcut, Mocanu s-a dus și i-a umplut de tort valiza lui Jador.

Ricardo și Andra au încercat să îl oprească pe Mocanu, însă nu au reușit. "Băăăăi, dă în mine, stau să-mi pui pe față", a strigat Jador la Mocanu, însă a fost prea târziu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai cu ce să te îmbraci?", l-a întrebat Mariana pe Jador, oferindu-se să-l ajute.

Citeste si: Ricardo și Manuela s-au despărțit definitiv! Ricardo a făcut anunțul chiar după eliminarea lui Marius! A spus și ce legătură are acesta cu încheierea relației lor

Citeste si: Raluca si Ricardo de la Puterea dragostei s-au impacat: "Imi cer scuze!"

Citeste si: Cum arată bunica lui Livian! Șoc total: l-a încurajat pe nepotul ei să facă dragoste cu Bianca! Ce părere are despre ea

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.