Scandal la „Beach, please!” după ce Andrew Tate a urcat pe scenă: „Promovează traficul de persoane” Cum motivează Selly apariția controversatului personaj

Autor: Laura Macovei

Cum a răspuns Selly controverselor legate de apariția lui Andrew Tate pe scena „Beach, Please”

Sursa: TikTok

Agitație mare în ultima zi din cadrul festivalului „Beach, Please!” Controversatul Andrew Tate a fost adus pe scenă de French Montana și a vorbit timp de câteva secunde cu publicul.

În urma apariției controversate a lui Andrew Tate pe scena principală de la „Beach, Please!”, Selly a punctat faptul că organizarea nu știa din timp de fiecare invitat al unui artist pe scenă.

Citește și: Wiz Khalifa ridicat de poliție la Beach, Please, după ce și-a aprins un joint pe scenă: VIDEO cu momentul arestării sale

Cum au reacționat oamenii, după ce Andrew Tate a urcat pe scena de la „Beach, Please!”

„Știu că toată lumea se distrează, dar aș vrea să spun ceva extrem de important. Deci număr până la 3 și mă aștept să țipați cât de tare puteți. Sunteți gata?” a fost discursul lui Tate.

Cei doi au făcut apoi o poză împreună cu publicul larg.

În mediul online, au apărut mai multe comentarii și tik-tok-uri în care oamenii s-au arătat deranjați de prezența lui Andrew Tate pe scenă.

„Mi se pare ireal că organizarea de la Beach Please a permis să urce Andrew Tate pe scenă. E super că nu promovează drogurile, dar promovează traficul de persoane”, „Mi se pare șocant cât de mulți NU l-au huiduit,” sunt

câteva din reacțiile internauților pe TikTok.

Selly susține că nu știa despre prezența lui Andrew Tate pe scenă

Festivalul „Beach, Please” îl are ca gazdă principală pe nimeni altul decât influencerul Selly. Acesta le-a răspuns oamenilor cu privire la apariția controversată care a stârnit reacții în mediul online, în ultima seară de festival. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

„2 vorbe pentru voi am și eu legat de un subiect hot care a apărut și care este discutat, că știți cum e, e ultima seară a festivalului. Apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ceea ce facem noi aici în spate.

Legat de prezența lui Andrew Tate cu French Montana, vreau să spun următoarele: 1 la mână, noi nu știam că va fi acolo, pentru că nu cerem o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă.

Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber.

Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau e o persoană cercetată într-una astfel de caz, asta nu înseamnă că eu susțin chestia asta,” a

răspuns Selly într-un videoclip postat pe TikTok.

@stirilezilei #beachplease #selly ♬ sunet original- Știrile Zilei

Andrew Tate, împreună cu fratele său Tristan Tate, sunt acuzați de trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe. De asemenea, Andrew Tate este judecat separat și într-un dosar de viol.