SCANDAL la camera de garda! Medici AMENINTATI de rudele unui pacient VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 06:25

Totul a inceput dupa ce o femeie a fost primita la camera de garda. Sustinea cu inversunare ca a inghitit in mod deliberat mai multe pastile.

In scurt timp holul s-a aglomerat. De partea fetei s-au adunat mai multe rude care au inceput sa tipe si sa-i ameninte pe doctorii pe care ii acuzau ca nu o trateaza cum trebuie.

 

Ingroziti de inversunarea rudelor, medicii au sunat la 112 si au cerut ajutoare. Desi jandarmii si politistii au ajuns rapid in camera de garda, mai ca nu reuseau sa calmeze spiritele.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Reprezentantii spitalului sustin ca pacienta a fost tratata la fel ca orice alt pacient, drept urmare nu-i pot reprosa nimic medicului de garda.

 

Cei 4 scandalagii s-au potolit in cele din urma. Au parasit spitalul dupa ce fiecare a primit o amenda de 3.000 de lei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.