SCANDAL la Deveselu! Primarul, ACUZAT ca si-a batut verisoara

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Deveselu de Olt este in fierbere! Si nu din cauza americanilor! Un scandal de zile mari a izbucnit in comuna, mai precis intre primar si verisoara lui. Iata de la ce a pornit totul!

"Mi-a tras bataie! M-a luat de aici, de maini si m-a zguduit si ma salta in sus si intr-o parte si in alta si au am inceput sa tip", povesteste femeia. Dar edilul se apara: "Nu cred ca exista primar de pe glob sa-si bata alegatorii!". Si afirma ca, dimpotiva, el e victima: "A tras de mine si mi-a rupt camasa!". Femeia il contrazice cu argumente: "eu am 40 de kilograme! Cum puteam sa-i rup camasa?".



Protagonistii povestii din localitatea Deveselu sunt primarul localitatii, Ion Aliman, si verisoara sa, Tudora Manea.  Rude, rude, dar, samanta de scandal nu i-a ocolit! Femeia sustine ca a fost agresata de edil chiar in sediul primariei si ca nu se astepta la asa ceva.

"Fiind verisoara, mama si cu tatal lui fiind frati de mama, acelasi sange, sa ma bata in halul ala, sa ma desconsidere".
Care e marul discordiei? 47 de centimetri de pamant! De aici a pornit toata cearta. Acum un an, femeia a fost data in judecata de un vecin pentru o bucata de teren.

Disperata sa nu-si piarda casa, femeia s-a tot dus cu jalba-n protap la varul primar. Unde, sustine ea, ar fi fost batuta chiar de dom’ primar. La randul sau, primarul spune ca, de fapt, el ar fi victima: "Am inteles ca a depus plangere impotriva mea.
Sa lasam justitia".

Secretara primariei are, insa, alta varianta:„am iesit din birou la tipetele dumneaei. In momentul in care eu am iesit din birou, dumnealui si dumneaei, impreună cu fiica, erau pe hol, domnul primar dadea sa plece. Dumneaei cred ca il tinea acolo!”. Daca va fi gasit vinovat, primarul spune ca isi va da demisia.

Intamplarea a facut inconjurul ulitelor satului. Pana si satenilor le vine greu sa creada intamplarea: "Nu-l cred eu pe primar ca e un baiat cuminte, de nota zece!".
Femeia a mers la medicul legist si si-a scos certificat medico-legal. A depus plangere impotriva primarului care este cercetat pentru loviri si alte violente.
##VIDEO103834##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta