SCANDAL la Eurovision! Estonia A FURAT piesa Monicai Anghel? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 18:30

Nu o sa va vina sa credeti, dar sunt participanti la Eurovision care pleaca urechea la muzica romaneasca de acum 16 ani.

Mare valva s-a pornit in toata tara cand finalistul Estoniei a cantat pe scena Eurovision din Baku melodia "Escucha".

 

Varianta cantaretului din Estonia nu pare sa fie prea diferita de slagarul "Spune-mi" al Monicai Anghel, compus  de sotii Fugaru si care  s-a auzit pentru prima data pe scena Cerbului de Aur in 1996.

 

Reprezentantii Estoniei se pare ca nu au fost prea inspirati si nici nu s-au sfiit sa se foloseasca de textul romanesc al Mirelei Fugaru.

 

 

Daca slagarul romanesc se numeste "Spune-mi", ei bine creatia desavarsita a Estoniei se numeste "Kuula", care inseamna ASCULTA! 

 

Exact acelasi lucru va cerem si noi! Sa ascultati! Asemanarea izbitoare  dintre cele doua piese i-a pus pe ganduri chiar si pe cei mai desavarsiti compozitori ai Romaniei.

 

Fara niciun dubiu, compozitorul Andrei Kerestely e convins ca reprezentantul Estoniei va trebui sa le despagubeasca financiar atat pe textiera slagarului, Mirela Fugaru, dar si pe Monica Anghel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

La randul sau, compozitorul Cristian Faur, care are experienta Eurovisionului din 2005, cand Luminita Anghel si Sistem au urcat Romania pe podium cu "Let Me Try",  si-a postat aceeasi dilema pe pagina de facebook.

 

Aceasta nu ar fi singura neplacere, sa o numim asa, de la Eurovisionul de anul acesta. Iata ce a declarat reprezentanta Spaniei intr-un interviu acordat postului de radio ABC Punto Radio, preluat de Mediafax.

 

"Mi-au spus: "te rugam, nu castiga finala!".

 

Declaratia a ridicat imediat un semn de intrebare: castigatorii sunt stabiliti dinainte? Pastora Soler a tinut sa precizeze, insa, ca afirmatiile facute despre castigarea concursului au fost de fapt o gluma.

 

Chiar daca ar castiga, a mai spus ea, nu crede ca este momentul, nici pentru Spania, nici pentru televiziunea spaniola sa castige Eurovisionul pentru ca organizarea editiei de anul viitor costa enorm de multi bani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.