Scandal la Federatia Romana de Fotbal. Bataie cu pumni si injuraturi ca la usa cortului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 09:30

Gurile rele spun ca ar fi izbucnit un scandal cu pumni si injuraturi chiar in fata Federatiei Romane de Fotbal. Patronul de la Sportul Studentesc le-a spus politistilor ca a fost lovit cu pumnii de angajatul sau.

Vasile Siman si Dacian Varga sunt personajele principale. Un patron si un fotbalist care a evoluat in Champions League. Siman si Varga s-au intanlit la sediul FRF. Fotbalistul credea ca va obtine dreptul de a se transfera la orice echipa doreste. Surpriza insa! Siman a adus un alt contract, pe care sustine ca Dacian Varga l-ar fi semnat in urma cu trei luni.

Asta l-a infuriat la culme pe fotbalist.

Patronul de la Sportul Studentesc le-a spus politistilor ca a fost lovit cu pumnii de angajatul sau. A mers apoi la spital, dar si la Institutul de Medicina Legala. A facut, insa, tot posibilul sa se ascunda de presa.

Si-a parcat masina in curtea spitalului si s-a asigurat ca presa va ramane la poarta institutiei. Mai mult, si-a trimis avocatul sa se asigura ca jurnalistii nu sunt prin preajma.
Am reusit sa-l surprindem pe patronul Sportului la iesirea din spital. Vasile Siman schiopata si avea o rana usoara in zona fetei.

Fotbalistul neaga bataia. Certificatul medico-legal atesta, insa, ca Siman a primit cateva lovituri. Dacian Varga a mers si el la politie, unde a depus o plangere. Spune ca Vasile Siman i-a falsificat semnatura. Acesta e contractul cu pricina. Iar Varga spune ca semnatura sa a fost falsificata cu nerusinare.


De mai bine de 2 ani, Siman este in razboi cu fotbalistii sai. Acestia il acuza ca nu si-au primit banii si nici nu au fost lasati sa plece la alte echipe. Ce fac sefii din fotbal in fata acestor probleme? Isi vad de functiile lor! Scandalurile trec, ei din fotbal raman.

##VIDEO79484##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Taguri: