Scandal la malul marii! Un fotbalist strain sustine ca a fost batut de Radu Mazare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 03:35

Asta sustine ca a patit tunisianul Yunes Hamza, fotbalist la Petrolul Ploiesti.

 Se plimba cu sky-jet-ul in Mamaia, cand a dat nas in nas cu Radu Mazare. Primarul, impatimit al sporturilor nautice, iesise si el pe mare.

Yunes Hamza spune ca, imediat, a fost luat in primire de garzile de corp ale lui Radu Mazare, care l-ar fi luat la bataie. Initial, nici nu si-a dat seama cine erau agresorii. L-ar fi ajutat martorii sa inteleaga cu cine avea de-a face.


Pe de alta parte, Radu Mazare spune ca el a fost cel in pericol. Isi aminteste clar ca a dat nas in nas cu fotbalistul, pe mare, si ca era la un pas sa o pateasca rau.


Iata cum suna acelasi incident, povestit de fotbalist...Dupa intalnirea pe apa, primarul Constantei spune ca si-a vazut de treaba, mai departe, si ca nu stie ce s-a intamplat pe plaja.



Cert este ca, dupa incident, Hamza a mers la spitalul din Constanta, iar acum e hotarat sa-si caute dreptatea. Si-a chemat avocatul si a depus o plangere la politie. Younes Hamza sustine ca va pleca din Romania, daca agresorii nu vor fi pedepsiti. In acest moment este titular la Petrolul Ploiesti, echipa care ar putea ajunge sa joace, anul acesta, in Europa League.