Scandal la nunta cântăreței Britney Spears. Fostul soț a dat buzna la petrecere: "Unde este Britney?" Poliția a fost nevoită să intervină

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 00:15

Nunta lui Britney Spears a fost oprită din cauza unui fost partener

Sursa: Instagram: Britney Spears

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lui Britney Spears s-a transformat, în doar câteva clipe, într-un haos total. Un fost soț de-al său a intrat pe proprietatea ei, în încercarea de a opri ceremonia.

Ieri, 9 iunie, Britney Spears și iubitul ei de cinci ani, Sam Asghari, și-au unit destinele. Cu toate că evenimentul trebuia să fie unul liniștit și retras, se pare că dorința celor doi miri nu s-a putut îndeplini pe deplin.

Conform BBC, relatează Life.hotnews.ro, Jason Alexander a intrat pe proprietatea lor, încercând să le strice nunta. Acesta era un vechi prieten de-al lui Britney cu care a fost căsătorit în anul 2004, pentru doar 55 de ore.

Poliția a trebuit să intervină în urma unei altercații care a luat naștere

Alexander a intrat în direct pe Instagram în timp ce spunea unuia dintre agenții de pază că Britney este cea care l-a invitat. Mai mult decât atât, înainte de a traversa grădina curții lui Britney și de a ajunge într-un cort foarte frumos amenajat, acesta a întrebat „Unde este Britney?”.

Citeste si: Britney Spears a gasit cei mai scurti pantaloni scurti din lume si s-a imbracat cu ei! Cand au vazut-o imbraca asa, toti s-au intrebat daca nu cumva le-a furat hainele copiilor

Conform TMZ, citat de News.ro și, ulterior, de Life.hotnews.ro, o altercație a început la scurt timp și a fost nevoie de intervenția poliției pentru ca aceasta să ajungă la final.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, aceștia au constat faptul că bărbatul a mai avut antecedente, motiv pentru care era căutat din cauza unei alte altercații în care a fost implicat, potrivit Variety.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Britney Spears a câștigat procesul împotriva tatălui său

Din cauza faptului că Britney Spears a fost declarată inaptă în a lua propriile decizii, instanța a decis să delege o persoană care să aibă grijă de ea, fiind ales tatăl ei. În timp, s-a descoperit că tatăl ei i-a controlat viața din toate punctele de vedere, iar detaliie care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul halucinante.

După 13 ani în care atât viața ei, cât și averea sa au fost sub controlul total al tatălui său, Britney a ieșit învingătoare în instanță. După victoria obținută, artista a făcut mai multe declarații despre comportamentul căruia a fost supusă atâția ani.

„Într-o lume în care este ok să-ți sechestrezi fiica și să o faci să lucreze 7 zile pe săptămână, de la opt dimineața la patru după-amiaza.

Fără zile libere. Cu 105 persoane care intră și ies dintr-o mică rulotă săptămânal. Fără băi private și văzută goală când se schimbă.

Citeste si: Britney, da-te la o parte! Unguroaica Snowflake e cea mai mare artista a muzicii pop. Videoclipul ei a innebunit lumea. Rezisti sa te uiti pana la final?

M-a drogat până când nu mai puteam vorbi. Am fost supusă acestui tip de tratament timp de 4 luni de către tatăl meu, după ce am muncit din greu pentru familia mea, vreme de 13 ani”, a scris artista pe contul său de Instagram, relateză Substantial.ro.