Scandal la o gradinita privata din Capitala! Cativa parinti si una dintre educatoare sustin ca mai multi copii s-au imbolnavit din cauza smantanei care ar fi avut bacteria E-coli

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Vorbim despre o gradinita unde familiile platesc pentru grija si educatie, nu ca sa li se imbolnaveasca micutii!

Asa i-ar fi spus directoarea unitatii de invatamant uneia acestei mamici atunci cand rezultatul analizelor la mancare a aratat prezenta in smantana a bacteriei E-coli. A ajuns de urgenta la spital cu copilul chiar in ziua de Craciun. Insa, totul a inceput cu cateva zile inainte. Mai exact pe 17 decembrie.

Educatoare sustine ca directoarea gradinitei a trimis la analize mancarea imediat, iar rezultatul a fost concludent. Gradinita avea contract cu o firma de catering, iar smantana era ambalata.

O parte dintre parinti si-au retras copiii de la gradinita, suparati ca nu au fost anuntati de conducere din timp de aceasta problema. Pana la ora difuzarii acestei stiri, reprezentantii gradinitei nu au oferit un punct de vedere oficial, solicitat inca de vineri, in nenumarate randuri, de catre Stirile Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.