Scandal la Războinici după ce au pierdut imunitatea: "E lipsă de respect"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 04:50
Scandal la Războinici

A început conflictul la Războinici după ce în jocul de ieri aceștia au pierdut imunitatea.

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate cu 10-4, iar după dispută a început scandalul în tabăra Războinicilor.

Musty s-a plâns că el a fost acuzat că nu a dat totul pe traseu când au existat și alți concurenți, susține el, că nu au dat totul pe traseu.

"E lipsă de respect acum, că te bagi peste mine", i s-a spus lui Musty.

El a mai fost acuzat că, deși susține că este cel mai matur din echipă, are 40 de ani și pretinde respect, el, de multe ori, nu oferă respect.

Imediat după jocul de ieri au avut loc tensiuni în echipă, Musty fiind acuzat imediat că nu a luptat până la ultimul punct.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce au câștigat Faimoșii

În afară de imunitate, Faimoșii au primit făină și ulei, alimente extrem de importante având în vedere penuria de mâncare de la Survivor România.

Faimoșii au pierdut jocul anterior celui de imunitate, cel pentru recompensă. Premiul a fost câte o pernă pentru fiecare Războinic timp de o săptămână. Asta înseamnă că, în ciuda condițiilor vitrege de la Survivor România, cei doi vor dormi ceva mai comod.

Citeste si: Faimosii, castigatori in jocul pentru Imunitate! Andreea, nominalizata de coechipierii albastri, in Consiliu!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.