Scandal la "Te vreau langa mine"! Un concurent e acuzat ca si-a adus fosta iubita in pragul depresiei. Tanara a vrut sa se sinucida

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Marian s-a inscris la show-ul matrimonial "Te vreau langa mine" pentru a o cunoaste pe Monica. Insa trecutul se pare ca nu-i da pace!

Aflat in platoul emisiunii, Marian a facut greseala sa vorbeasca despre fosta lui iubita pe care a invinovatit-o pentru destramarea relatiei. Mamei fetei nu i-a placut deloc acest lucru! A sunat furioasa la redactie pentru a-i da replica lui Marian.

Doamna Nela, mama fostei iubite a lui Marian, l-a acuzat pe acesta ca i-a facut fiica sa sufere atat de mult, incat tanara a ajuns chiar la spital pentru a se trata de depresie.

Pus in fata acestui adevar, Marian nu a vrut sa dea prea multe detalii, dar a recunoscut ca fost iubita l-a santajat sentimental. Potrivit acestuia, fata l-a implorat sa nu se desparta de ea, amenintandu-l ca se va sinucide.

Marian a adaugat ca fosta lui iubita era o persoana introvertita care nu comunica aproape deloc. Tanarul sustine ca a incercat sa o ajute deoarece o iubea foarte mult la inceput, insa treptat, dragostea s-a transformat in mila.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133667##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.