SCANDAL la tribunal. Mama Elodiei Ghinescu fata in fata cu politistul Cristian Cioaca

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Scandal de pomina la procesul „Elodia Ghinescu”. Mama avocatei si ginerele ei, Cristian Cioaca, au dat nas in nas.

Nici prin gand nu va trece cum a decurs intalnirea de gradul trei! Un zambet arata astazi Cristian Cioaca, fara sa stie ce-i aduce noul Cod Penal: pedeapsa mai mare, dar si sanse mici de eliberare. Emilia Ghiescu a fost audiata astazi de judecatori!

A aratat cu degetul inspre parintii lui Cristian Cioaca. Emilia Ghinescu sustine ca in luna in care Elodia a disparut, a purtat o conversatie ciudata cu fostul ginere: „ M-a sunat Cioaca plangand si mi-a spus ca n-o s-o mai vad niciodata pe Elodia, nici vie, nici moarta, ca a fost singura data cand

si-a ascultat parintii! ”. Totusi, atitudinea lui Cioaca s-ar fi schimbat total dupa disparitie, spune Emilia Ghinescu!

##VIDEO102343##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit noii legi, procesul de la Curtea de Apel este executoriu si poate fi atacat numai printr-o cale extraordinara la Inalta Curte. Mai mult, pedeapsa pentru Cioaca poate ajunge acum pana la 30 de ani de inchisoare, daca este gasit vinovat! „ Este inadmisibil arestul la domiciliu in cazul lui Cristian Cioaca ”, afirma avocata familiei Ghinescu.



Politistul Cristian Cioaca este acuzat ca si-ar fi ucis sotia, pe Elodia Ghinescu, si i-ar fi ascuns cadavrul. De aproape 7 ani Elodia este de negasit.