SCANDAL la WOWbiz. Luis Lazarus si Cornel Gales, la un pas sa se ia la bataie: “Unde erai cand era la azil?”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 18:45

Cornel Gales a luat foc cand Luis Lazarus si-a spus parerea despre ce s-a intamplat in familia sotului cantaretei Ileana Ciuculete.

Cornel Gales, sotul cantaretei Ileana Ciuculete, este suparat pe fratele sau si pe iubita acestuia, fosta prezentatoare Ioana Maria Moldovan. Cornel Gales a iesit in presa cu acuzatii la fosta prezentatoare reprosandu-i faptul ca i-ar fi tinut tatal in azil si i-ar fi impuiat capul cu prostii fratelui sau.

In apararea prezentoarei a iesit Luis Lazarus care l-a acuzat la randul lui pe Cornel Gales de faptul ca nu l-a interesat soarta tatalui sau in toti acesti ani.

Sotul cantaretei Ileana Ciuculete nu a mers nici macar la inmormantarea tatalui. Luis Lazarus i-a reprosat lui Cornel Gales faptul ca urmareste sa mai stoarca niste bani de fratele lui, dupa moartea tatalui.

" Nu v-ati interesat de tata cat timp a fost in viata, iar acum va interesati sa luati niste bani de la frate. Dar de fapt nu acuzati pe nimeni.Va duceti pe la cimitir, induceti oamenilor ideea ca tatal dvs.
a fost tinut pe masa 13 zile. Ce ai facut atatia ani cat timp tatal tau a fost internat. Este o miscare foarte inteligenta sa va referiti la Ioana Maria Moldovan, care e o persoana publica
", a spus Lazarus.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.