Scandal monstru în „Casa iubirii”! Mihaela simte că iubitul ei nu îi mai acordă la fel de multă atenție de când sunt împreună. Robert răbufnește când fetele sar în apărarea ei: „Ți-ai luat avocată?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 iul 2023, 17:00

Scandal monstru în „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, spiritele se încing între Robert și Mihaela.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert răbufnește după ce Mihaela mărturisește ce o deranjează la el. 

Mihaela simte că Robert nu îi mai acordă la fel de multă atenție de când sunt împreună

Astăzi, Mihaela și Robert au fost într-un continuu scandal.

În timp ce concurenta se simte neînțeleasă, iubitul ei răbufnește și nu vrea să asculte pe nimeni.

Mihaela: Vreau să discutăm dacă megem în cuibușorul iubirii.

Robert: Dar ce, suntem certați? Am avut noi vreo neînțelegere?

Mihaela: Dar nu ești supărat? Se vede pe tine acum.

Robert: Nu, supărată erai tu ieri, că tu ai plâns, eu n-am plâns.

Eu încă n-am înțeles de ce ai plâns ieri.

Citește și: Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii! „Mi se pare foarte fals!”

Mihaela: Ah, încă n-ai înțeles...

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Robert: Pentru că am zis că nu sunt îndrăgostit? Am zis-o la nervi pentru că, în camera roșie, când m-ai întrebat lucrul ăsta... e banal, eu nu te întreb pentru că eu simt că îți sunt drag, și dacă tu nu simți pe partea mea este o problemă.

Mihaela: E prea devreme să vorbim despre iubire dar totuși o îndrăgosteală acolo trebuie să fie.

Normal că și eu ieri m-am enervat, am pus brățara aici, pe masă, nu poți să ceri de iubită pe cineva dacă nu ai sentimente!

Robert: Mi se pare infantil, să știi, având în vedere că ești conștientă că mă doare lucrul ăsta, o faci să mă doară. Nu închei totul și gata, s-a încheiat totul.

Mihaela: Tocmai asta e ideea, că trebuie să rezolvăm, că ne ține pe loc sau ne duce în spate.

Robert: Ce să rezolvăm? Nelămurirea ta o să-ți răspund la ea, dar unde e rezolvarea? Eu sunt conștient și sunt sigur că tu ai plâns din mai multe motive și nu vrei să aduci motivele aici. Este legat și de fete, și de hotel, de tot.

Citește și: "Un nou cuplu în Casa iubirii" Radu vrea să lupte pentru Cristina: "M-am hotărât să nu mai fiu căpos" Aflați ce se va întâmpla, luni, 10 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Văzând că nu înțelege nimic din ce i se explică și începe să se înfurie, Patricia a încercat să intervină și să-i explice lui Robert că sursa tristeții Mihaelei provine din absența atenției lui Robert, nu din cauza faptului că se ceartă cu alți concurenți în casă, așa cum înțelege el. 

Patricia: Ea a început să plângă în momentul în care a tot văzut că deși doamna Andreea te tot atenționa să cobori tonul, să ai răbdare, să explici, tu nu voiai să faci lucrul ăsta și Mihaela a simțit ceva ciudat în comportamentul tău și a spus că nu-i place.

Robert răbufnește și nu lasă pe nimeni să vorbească

Văzând că nimeni nu este de partea lui și fetele îi sar în apărare, Robert se enervează și începe să întrerupă și să vorbească peste toată lumea. Mihaela repetă că tot ce își dorește este ca iubitul ei să-i acorde aceeași atenție pe care i-o acorda înainte să se oficializeze ca și cuplu. 

După ce Robert promite, doar cu vorbe, că va fi mai atent la ea, țipă la Lorena să tacă din gură și o întreabă, nervos, cine i-a cerut părerea.

Robert: Ți-ai luat avocată? Te-am întrebat ce te-a durut și vorbește avocata în locul tău!

Mihaela: Tu nu poți să lași de la tine, nu poți să asculți o părere!

Robert: Ce să ascult? Eu te întreb ce ți se întâmplă ție ca să vorbească Lorena?

Mihaela: De câte ori vrei să mă repet?

Robert: Ești incredibilă, n-ai cu cine. N-ai zis nimic, ce să te repeți? A vorbit Lorena!

„Orice ați vorbi nu sunteți potriviți și gata”, a spus Ionuț, concluzionând acest lucru după conversația dintre Robert și Mihaela, care nu a dus absolut nicăieri.