SCANDAL MONSTRU in casa lui Viorel Lis! Oana i-a cerut socoteala pentru faptul ca a inselat-o VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:43

Oana Lis a aflat ieri ca sotul o insala. Noi i-am aratat in direct filmuletul in care Viorel ia cina cu o alta femeie.

La o masa retrasa, Viorel Lis sta alaturi de o domnisoara. Paparazzi au surprins gesturi tandre intre cei doi. Domnul Lis o ia de mana, se imbratiseaza si, la un moment dat, pare chiar ca se si saruta.

 

Indragostitii nu mai au rabdare si pleaca spre apartamentul fetei. Intra imbratisati in scara si, dupa 3 ore, Viorel Lis iese imbracat cu alte haine.

 

La iesire fostul primar este intampinat de paparazzi.

Suparat ca a fost prins, fostul primar reactioneaza violent. Dupa ce a vazut imaginile compromitatoare, Oana s-a dus acasa pentru a primi o explicatie.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La vederea camerei de filmat, domnul Lis refuza sa vorbeasca cu Oana.

Aceasta isi pierde cumpatul si ii cere sotului sa ii spuna adevarul.

 

"Nu pot sa cred ca si-a batut joc de tineretea mea, de mine, ca acuma sa ma insele la varsta lui. Nu mai dormim impreuna. Sa doarma unde vrea el. Sa se duca la fata aia, unde a stat acolo", a spus Oana Lis.

 

Nervoasa ca nu primeste raspunsul dorit, Oana ne-a spus ca nu e prima data cand Viorel Lis a calcat stramb. Dupa

20 de minute, Oana iese din dormitor ca o furtuna si sare la gatul lui Lis. Intr-un final ne-a cerut sa plecam, ca sa poata discuta cu sotul ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.