Scandal monstru in casa Puterea dragostei. Concurentele sar la bataie! Urmariti o editie incendiara VINERI, 7 mai, de la 11:00 si 17:00 pe Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 14:30
Concurentele de la Puterea dragostei sar la bataie.

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc vineri, 7 martie, la Kanal D.

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.  

Citeste si: Jador si Gergiana Elisei se pregatesc de nunta! Cine a facut uluitoarea dezvaluire:"S-au impacat!" Cum a fost surprinsa iubita Faimosului de la Survivor Romania 2021

Concurentele de la Puterea dragostei sar la bataie

Deși la începutul săptămânii în casa Puterea dragostei era o atmosferă mai degajata și mai relaxată, odată cu intrarea în emisiune a doi concurenți noi, treptat tensiunile s-au reinstalat.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. 

Ziua de vineri aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Această ediție se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate. 

Citeste si: Andra Volos și-a operat nasul! Cum arată fosta concurentă de la de la "Puterea dragostei" după procedura de rinoplastie

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție. Va fi o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Astfel, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior.  

De această dată, concurentii vor intra în conflict direct și nu se vor limita doar la a folosi replici acide și înjurături. Își vor ieși din nou din minți și vor sări la bătaie.

Două concurente își adresează jigniri grave, ajungând până în punctul de a se lua la bătaie.

Citeste si: Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei astăzi! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de vineri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.