Scandal monstru in culise, aseara, la WOWbiz! Anca a vrut sa ii sparga silicoanele Loredanei! "Lasa ca ii pune Leo altele! Atat sa faca si el, ca in pat nu poate!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Anca de la Strehaia s-a infipt in parul Loredanei Chivu in emisiunea de miercuri seara. Imediat, Madalin Ionescu a intervenit si a cerut publicitate in speranta ca spiritele se vor calma.

Lucrurile nu au stat deloc asa pentru ca atunci, cand nimeni nu filma, Anca si Leo au declansat in scandal monstru. "Matur cu ea pe jos daca o mai bagati in platou. Sa plece de aici. Ia uite cum fumeaza ea, n-are treaba, e vedeta", a urlat Leo.

Anca a luat foc si i-a replicat. "Ii iei partea Loredanei. Credeai ca i-am spart silicoanele? Care e problema daca i le spargeam.

I le puneai tu. Atat sa faci, sa spargi banii cu ele. Crezi ca la batranete te baga astea in seama? Nici nu le bagi in pat, cheltui averea. S-a rupt balonul ala si nu mai ai pe ce sa pui mana?", au fost cuvintele Ancai.

S-a aruncat cu sticle de apa, pantofi, iar personajele acestui scandal au fost calmate cu greu de catre angajatii emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.