Scandal monstru in direct intre Luminita Anghel si David, fiul ei! Vezi aici dialogul! Uite ce replici taioase si-au spus cei doi! Cum s-a ajuns aici! E incredibila discutia asta mama-fiu!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:15

Relatia dintre Luminita Anghel si David, baiatul adoptat, s-a degradat considerabil in ultimii ani.

Artista a decis chiar ca e mai bine ca adolescentul sa locuiasca separat de restul familiei. Potrivit cantaretei, David a schimbat 5 garsoniere in ultimul timp si a creat nenumarate probleme. Adolescentul a refuzat sa lucreze, cu toate ca mama sa i-a obtinut un job la care multi tineri ar visa, intr-un salon de fite din Paris.

David:" Nu se intampla mare lucru de mine. Vreau sa stiu de ce doamna Levinta vorbeste despre familia mea si despre mine.

Dumneavoastra nu aveti de ce sa va bagati in relatia mea cu mama. Care e relatia cu familia mea. Va rog sa nu va bagati. Am sunat pentru ca nu mi se pare normal cum vorbeste despre mine."

Luminita Anghel: "Ti se pare normal? S-au spus minciuni despre tine? S-a ajuns aici pentru ca cineva a trimis un mail despre tine ca esti pe strazi si mama ta nu vrea sa te ajute.
As fi aparut eu vreodata la televizor sa vorbesc despre conflictele noastre?"



David: "Tu ai tot dreptul sa vorbesti despre mine."

Luminita Anghel: "Liliana ne stie si a venit sa spuna adevarul. Oamenii isi imagineaza ca esti o victima si noi nu am stiut sa gestionam conflictul cu tine."

David: "Nu sunt o victima si cred ca tu stii foarte bine ca eu te iubesc."


Luminita Anghel: "Eu nu astept de la tine nici recunostinta, nici scuze. Vreau ca tu sa intelegi ca asta e un ultimatum in fata intregii tari. Eu n-as fi venit niciodata sa ma justific pentru deciziile mele in familie daca nu se raspandea acest zvon ca nu vreau sa te ajut. Maine vei veni in fata intregii tari sa spui cum vrei sa muncesti. Nu sunt eu de vina pentru postarile tale.
Te rog sa-ti asumi daca nu te primeste nimeni pe nicaieri." (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”